Lediga Jobb

Besiktningsman OVK / Ventilationstekniker

Energi & Miljöteknik är ett kunskaps- och entreprenadföretag inom värme och ventilation. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är att effektivisera fastigheters värme- och ventilationssystem, med målsättning att skapa bättre inomhusklimat till lägre energiförbrukning. Vi är väl etablerade i Västsverige sedan över 30 år tillbaka, och har vår bas i Mölnlycke, Göteborg.

 

Dina arbetsuppgifter

Som Besiktningsman OVK hos oss kommer du att självständigt arbeta med besiktning och kontroll av ventilationssystem i fastigheter, främst lägenheter. Du planerar, utför och följer upp besiktningarna. Förutom denna huvuduppgift kommer du också till del att arbeta med injusteringar av ventilation, både eget utförande samt genom att ge support till dina kollegor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har behörighet att utföra OVK-besiktningar/kontroller. Alternativt att du har viljan och den erfarenhet som krävs för att bli certifierad.
Du är trygg i arbete med injustering, mätning och montering och har instrumentvana.
Du har körkort.

 

Om dig

För att lyckas i rollen så tror vi att du som person är serviceinriktad och har lätt för kundkontakter. Du  är positiv, strukturerad och ansvarsfull. Du trivs med att driva ditt eget arbete, såväl som att samverka med andra.

 

Vi erbjuder

Du blir en del av ett stabilt, trivsamt och personligt företag med 20 medarbetare, många med lång och gedigen erfarenhet.

Största delen av arbetet sker i Göteborg med omnejd. För alla tjänsteresor har du egen servicebil till förfogande.

 

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta Tony Wågestrand, tfn 031-69 61 17 eller Mats Sjödin, 031-382 26 02.

Maila din ansökan till tony.wagestrand@emtgbg.se så snart som möjligt, dock senast 19 oktober.